Tule jälleenmyyjäksi

Sagne-keittiöt etsii uusia jälleenmyyjiä. Tavoitteenamme on, että asiakkaat kaikkialla Suomessa voivat ostaa laadukkaan ja yksilöllisen Sagne-keittiön mahdollisimman helposti ja läheltä. Nykyiset jälleenmyyjämme saavat jatkuvasti yhteydenottoja kaikkialta Suomesta, joten tiedämme että kysyntää Sagne-keittiöille riittää.

Mitä tarjoamme uudelle jälleenmyyjälle

Sagnen kalusteet ovat laadukkaita, yksilöllisiä ja ne erottuvat massasta. Moni suomalainen haluaa nyt löytää sellaisen keittiön, jota ei ole naapurilla. Sagnen monipuolisesta valikoima puhuttelee vaativaa asiakasta. Toisaalta Sagnen hinta-laatu-suhde on kohdallaan. Sagnea on helppo myydä ja asiakkaat ovat merkille uskollisia. Kun asiakas on kerran ostanut Sagnea, hän usein ostaa sitä myös jatkossa - ja kertoo merkistä myös ystävilleen.

Sagnen jatkuva tuotekehitys takaa sen, että uusia malleja on saatavilla säännöllisesti ja olemassaolevien tuotteiden ominaisuudet kehittyvät jatkuvasti. Sagnen tuotantoteknologia on maailman huippua. Kalusteiden tuotannon ja logistiikan suunnittelussa myös ympäristöasiat ovat keskeisessä roolissa.

Sagnen maahantuonnista vastaa vakavarainen suomalainen perheyhtiö Eltone Oy. Jälleenmyyjät saavat maahantuojan vahvan tuen sekä toimivat yhteydet päämieheen Ranskaan. Tilaukset tehdään kätevästi internetin kautta ja logistiikka toimii nopeasti ja luotettavasti. Tavaran saatavuus on hyvällä tasolla ympäri vuoden. Uudet jälleenmyyjät perehdytetään kattavasti Sagne-tuotteiden ominaisuuksiin ja tuotteita koskeviin kysymyksiin vastataan nopeasti. Jälleenmyyjät hyötyvät myös Sagnen internet-sivustosta, joka tuo uusia asiakaskontakteja.

Mitä toivomme uudelta jälleenmyyjältä

Sagne-jälleenmyyjän tulee olla vahva keittiöalan osaaja. Laadukas ja kattava suunnittelu- ja asennuspalvelu ovat keskeinen osa palvelupakettia, joka kaikkien Sagne-jälleenmyyjien tulee tarjota asiakkailleen. Edellytämme myös, että jälleenmyyjien talous on kunnossa. Kaikkien jälleenmyyjien on lisäksi sitouduttava noudattamaan Sagnen takuuehtoja.

Sagne-jälleenmyyjäverkko on kasvamassa valtakunnalliseksi. Tällä hetkellä Sagne-myymälöitä sijaitsee Helsingissä, Joensuussa, Seinäjoella ja Turussa. Olemme erityisen kiinnostuneita uusista jälleenmyyjistä näiden paikkakuntien ulkopuolella.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Antti Kivistöön Eltone Oy:ssä ja kysy lisää. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Sillä viesti menee perille nopeiten.

Eltone Oy
Antti Kivisto
Puhelin 050 327 0352
antti.kivisto(a)sagne.fi