Sagne-laatu

Yli 60-vuotias Sagne on laadukkaiden ranskalaiskeittiöiden pioneeri. Vuosikymmenien aikana karttunut puusepäntaito näkyy keittiökalusteidemme kaikissa yksityiskohdissa. Sagne toisaalta myös elää ajassa. Tuotannossamme hyödynnetään viimeisintä teknologiaa ja kaikki prosessimme on suunniteltu ympäristöä kunnioittaen.

Yli 10 vuotta Suomessa

Suomessa Sagne-keittiöitä on myyty jo yli 10 vuotta. Sagne selvästi vetoaa suomalaisiin - monet asiakkaamme palaavat hankkimaan uutta Sagne-keittiötä aina kun koti vaihtuu.

Asiantuntevat Sagne-myymälät

Sagne-keittiöitä voi ostaa asiantuntevilta jälleenmyyjiltä eri puolilta Suomea. Sagne-jälleenmyyjä palvelee sinua keittiöhankinnan ja -remontin alkumetreiltä aina maaliviivalle saakka. Aloitamme yksilöllisen keittiösuunnitelman teolla. Varaa suunnitteluaika, ota piirustukset mukaan ja keittiösi uudistaminen lähtee aimo harppauksin eteenpäin. Kun toiveidesi mukainen keittiö on saatu paperille asti, saat meiltä selkeän ja pitävän tarjouksen. Tarvittaessa asennamme keittiökalusteet ja -laitteet paikoilleen ja olemme tukenasi kaikissa remonttiin liityvissä asioissa. Projektille laitetaan piste, kun olet aidosti tyytyväinen uuteen Sagne-keittiöösi.

Raudanluja takuu

Sagne-keittiökalusteille myönnetään kuuden vuoden takuu ja kalusteiden mekanismien toimivuus taataan peräti kahdeksikymmeneksi vuodeksi. Sagne-kalusteet pysyvät tyylikkäinä ja toimivina vuosikymmenten ajan.

Ranskalaista keittiöosaamista ja perinteitä

Puuseppä Andrew Sagne perusti nimeään kantavan yrityksen vuonna 1949 Réolen kylään, Etelä-Ranskaan. Työt alkoivat sadan neliön työpajassa, jossa valmistettiin yksinkertaisia keittiökalusteita lähialueen asukkaile. Jo neljä vuotta myöhemmin yhtiön tuotantotilat kymmenkertaistuivat ja viisikymmentäluvun lopulle tultaessa jo 25 työntekijää rakensivat Sagne-keittiökaappeja. Yhtiön maine laajeni vähitellen lähialueille ja lopulta koko Ranskaan. Seitsemänkymmentäluvun lopulta lähtien Sagne-keitiöistä on päästy nauttimaan myös Ranskan ulkopuolella. Kuuden vuosikymmenen jälkeen Sagne on edelleen perheyhtiö. Andrew’n pojat Philippe ja Pascal sekä pojanpoika Anthony ovat jatkaneet kalusteiden kehittämistä yhä toimivammiksi ja korkealaatuisemmiksi.